Napravio sam jogurt namaz sa osušenim kopar i dimljenom paprikom

Napravio sam jogurt namaz sa osušenim kopar i dimljenom paprikom

Počevši od našeg doručka, Larbsov prijatelj Kitkat stavio je fenomenalan prikaz hrane za doručak!

Najčudesniji pečeni challah francuski tost!

Plus sam imao malo kobasice Kasika, voće i nešto kolača od kiselog vrhnja. I kava! Hrana je imala tako dobar okus nakon mog treninga i gladi kasnog doručka.

i zalogaj bagela malo kasnije (imam užasne kutikule – oprosti!)

Realgate

Jednom na kampusu, stavljamo na prikaz našeg prikaza našeg Vlastit za našu vrata za prtljažnice: šunke, kašike za zabavu, najbolji domaći hummus ikad (recept za bosonogu Contessa), mužev domaći kruh u zdravicama, pesto od brokule, sira, grožđa i hrskavih poslastica za rižu. Karen nam se voli pridružiti za Davidson događaje i pripremila je većinu širenja.

i pića 8)

Galerija Bitesa

Pripremite se za galeriju od ugriza !!! Ovo nije svaki zalogaj koji sam imao, ali fotoaparat mi je bio u krilu, pa sam ih fotografirao 90% jer je bio dovoljno lako:

x3

nogomet + ostrige

Davidson je pobijedio !!!

SAE Oyster Pečen

Ipak nisam imao. Nisu to bili privlačni.

On je učinio:

Aftermath

Sunce je izašlo !!!!!!!!!

Brickhouse Brews

preko puta kampusa je najčudesniji bar

ub/restoran. Izvrsno pivo. Izvrsna pizza. Kako birati između preko 50 piva na dodiru!?!?!

Smjestio sam se na aleju od bundeve – i nisam ni siguran što je to bilo jer je bila glasna i vikala sam “bundeva” preko Bar i ona je dohvatila jedan

ovo!

Za večeru Karen, suprug i ja podijelili smo mediteransku pizzu. Brickhouse ima najnevjerovatnije pizze. Savršena žvakaća kore, savršena vlažnost i otopljenost preljeva, savršena veličina. Evo one koju imamo:

Pretpostavljam da imam pizzu dvije noći zaredom !!!

Imao sam 2,5 kriške:

Imao sam azijsku salatu da idem s njom:

Iako znam da sam vjerojatno jeo više kalorija nego što mi je danas trebalo, to bio je jedan od onih “mogao biti još gore”, pa sam zadovoljan umjerenošću. Suprug, s druge strane, danas nije pokazao umjerenost 😳

Idem završiti ured dok čekamo da moji roditelji stignu. Oni nas vode i larbs (koji se još uvijek zabavlja sa svojim prijateljima) na ručak sutra, ali večeras ostaju u našoj kući.

parazol recenzije Pogledaj ovo

Nadam se da ćete se zabavljati subotom !!

Više postova iz Kath:

Danas smo započeli sa pospanim francuskim tostom. Svi su malo umorni od iscrpljujuće noći.

Pa, većina nas!

Apple Scrapple Kruh ispod nošenja jaja. Prekriven toplim kokosovim maslacem (lepršao sam ga i rastopio se na vrhu), a neki Justinov maslac od vanilijevog badema i šprica prirode i to je bilo fenomenalno. Mogao sam imati još 2, ali lako sam se zaustavio.

Košarica za kruh nije bilo ništa o blogu, ali bilo je dovoljno dobro da cijelu noć grickam. Imao sam oko 2-3 više kruha i još jedan zalogaj kruha. Jednostavno volim kruh i osjećam se kao da je to jedan od glavnih razloga zbog kojih volim jesti u restoranima.

Naručio sam salatu od ruže s kruškom, kandiranim orasima i kremastom Gorgonzola. Fantastično i voluminovo !! (Ulje i ocat sa strane. Malo sam se uronio, ali uglavnom je bilo ulje na vrhu, tako da je bilo teško).

OMG Gorgonzola je bila izvan ovog svijeta !!! Bilo je to više poput brie -a nego mršavog plavog sira na koji sam navikao. Želim se vratiti samo za ovaj sir !!!

Suprug je dobio losos tartar sa šparogama, zelenilom i avokadom. Imao sam 2 velika zalogaja

ovo!

Bilo koji restoran koji automatski izdaje besplatnu hranu dobiva dva palca od mene – sorbet !!! Kunem se da je tamo i nisam mogao za život dobiti jasnu fotografiju u tamnom restoranu.

Suprug i ja sam podijelio tri tapas jela za večeru (l do r):

Krukete od bakalara i krumpira, punjene paprike s toplim kozjim sirom i, zvjezdane jelo, povrće punjene tikvice i umaka od badema

Svi su bili u uobičajenom narančastom umaku, Ali svako je jelo imalo infuzirane vlastite okuse. Imao sam jedan od svakog, plus dodatni pola papra i pola kroketa.

Nate + Kate dobila je ukusnu paellu i bila je ljubazna da dijeli s nama.

Paella a la Baskique: Arborio Rice, španjolski šafran, dječji škampi, kalamari, chorizo, kobasica, piletina, školjke i dagnje

muž i moji zalogaji. Chorizo je bio izvanredan !! (Ponestaje mi riječi deskriptora!)

Dodajte 2 menta nakon večere !!

Savršeno sam puna nakon ovog obroka, iako znam da sam još uvijek jeo “previše” kad razmišljate o kalorijama, energiji i onome što bih imao da jedem kod kuće. Ali dobro smo se proveli s našim novim prijateljima i jedva čekam da se vratim na ovo mjesto!

Sutra planiram spavati i vježbati sredinom jutra. Jednostavno se osjećam kao da ga polako uzimam. Ručamo za odlazak, puno studiranja, plus što bismo mogli ići na festival Uptown ako ne pada kiša. Zauzet dan unaprijed!

Više postova iz Kath:

Naši voljeni prijatelji, Justin i Amanda, odlaze se 😥 u Las Vegas. Ovog vikenda.

Večeras smo otišli u njihovu kuću kako bismo se oprostili (za sada !!)

Munchin ‘on Apps

[Uzeo sam neke od neki Široko kutni snimci s Justinovim kanonskim objektivom od 28 mm / f2.8. Trebate !!]

Želite li večeru sa svojim Pita čipsom, Kath !?

Lokalna briket Amanda dobila je na tržištu farmera

Dobra Eats.

imao je pola čaše pinota s mojim obrokom

dessssSertz !!!

i ogroman sretan rođendan Nateu !!!!!!!!! !!

Kolačići od zobenih pahuljica

Tartz!

Prošlo je predugo jer sam imao tok domaćim ovo dobro 🙂 Polirao sam od glazure, ali napustio sam glazuru, ali napustio neki kolač. Bila je izvrsna i potpuno vlažna!

Bergovi su se upravo vratili iz Australije gdje su se slagali na zloglasnom vegemitu.

Razgovarali su o tome već tjednima i večeras su nam dali an Službena degustacija

na maslačkom bijelom kruhu – okusio je baš kao stvarno (stvarno) oštar cheddar sir! I mirisao je poput naše garaže nakon što je Matt završio piva (napravljen je od pivara kvasca i zapravo je hranjiv). I izgleda poput maslaca od tamnog čokoladnog maslaca Maranatha!

Sviđa mu se!

Laku noć!

i sretno Bergsima u njihovoj posljednjoj avanturi! < /p>

Više postova iz Kath:

Koliko volim svako jutro razraditi doručak u svojoj kuhinji, jednostavno volim jednostavnost doručka na plaži. Bacite gomilu stvari u zdjelu i pojedite!

larbs donio puffine, koji su formirali bazu, plus bobice, bananu, cville klaster i maslac od kikirikija.

Pola šalica stvarnog posla!

Izvještaj o vremenskom vremenu: Zasad, tako dobro!

Više postova iz Kath:

the The Završno krilo naše kuće je druga polovica donje razine i uključuje treću spavaću sobu, drugu kupaonicu, sobu za pranje rublja i špilju Man A.K.A “Pivovara”. Pogledajte ulaz u krilo kroz vrata ovdje:

s desne strane, naći ćete sobu za goste!

Ova je soba prilično mala – u stvari nismo bili sigurni Ako bi se naš krevet za goste čak uklapao kad smo prvi put obišli kuću – ali u stvari, krevet se savršeno uklapa.

Uklonili smo nogu da napravimo više prostora i mogli smo uklopiti samo jedan noćni ormarić, ali budući da nemamo ‘ Imaju goste prečesto, ovo djeluje sasvim u redu.

Contents

Webslavery [pvc_stats postid="" increase="1" show_views_today="1"]